Sunday, 25 September 2011

loveyousomuch !

,okay okay hari ni 26/092011.semalam aku couple dgn raja muhammad farhan , wahh keturunan raja eh sygs? bhaha.apeape je lha kan, okayy baru couple dgn die semalam tapii dah touchingg kan? mengade sungguh saye ni kan? ngee ! um , awak awak ni comel lha :)  dah lha awak comel . saya risaw awak curangg lha,um .tapi tapi awak kate jgn pk bukan bukan kan? haaa.okay saya cube eh awak. :) . errr tadi pegi makan dekadd restaurant R and Z, ouh noooo. ade pakwe lha kat restaurant tho ! aww aww . die handsome jugaks. tapi tapi handsome lagi babyboo saya.ngee.  okay ade skali tho abg handsome tho dok usha usha saya .*apehal kaw ? usha usha aku ! grrr . then lame lame rase mcm lain taw, sebab die dok usha usha , rasa tak selesa oh ! lepass tho saya pun usha lha die blik, then thu die buad ape? dia main mate seyh.. kalaw chenta hati saya taw mesti die jealous . XD .okay saya puns senyum je lha kan . korang taw lepas jee aku senyum tho . die asyik asyik lalu kat situ jee. haihh semakk oh ! rimass saya -,-  tak trkire oh bpe bnyk kali die lalu situ. okay runsingg punya pasal aku ajak kaka aku belahh ==' okayy bie u jgn risaw okay , i tanak curangg dgn u , i ade u sorangg jee . ineedyouiloveyouimissyouitrustyou. :)


i love you raja muhammad farhan ! aww aww <3

No comments:

Post a Comment