Sunday, 30 October 2011

awak!
saye tawu awak taa sygg saye,
saye tawu awak taa setie dengan saye,
saye tawu tho,

awak!
bile awak naa sygg sayee,
bile awak naa setie dengan saye,
bile awak !

awak!
bole taa awak cube sygg saye,
bole taa awak cube setie dengan saye,
cube bole!

saye taa mintak lebihh, saye naa awak setie and sygg saye jee,
tho jee,tho jee,
susaa ke awak ! haa !
kalaw susaa kenape awak still naa couple dgn saye, kenape awak!

sebab awak naa sakit kan hati saye ! sebab awak naa jealous kan saye ! macam tho !

awak, saye taa mintakk awak sygg saye plus-plus, saye taa mintakk.

awakk, awakk ingat saye binatangg ke?awak ingat saye tade perasaan ke awak? awak?binatangg pun ade hati dan perasaan,
,banyakkk kali daa saye ckp jgn text dgn ex gf awak kan? but awak still contact diorg,
degil oh awak niyy,

, awakk hari-II saye usha inbox awak, huhh, semue perempuan, arghh, sakid hati tahap gaban niyy,
siap ber-sayang saayangg pulok tho,

busyukk? siapa saye pade awak? awak cume naa saye teman kan awak wakto awak bosann je ke?

,seriously bosan,, bile saye slowtalk dengan awak,awak cakap saye naa cari gaduhh, busyukk bukan macam tho laa,
tolongg laa paham saye sayangg<3  bile baby ckp jangan chat dengan perempuan,bie chat jugak,
klaw bby naa chat dengan laki,biee maraa pulokk, ape niyy ape niyy, benci laa,

kepade ex-ex paan yangg sudi tengokk blogg saye niyy, tengss eh, awak saye akan lepas kan paan untok awak awak semue, saye tawu semue orgg still sayangg bushukk saye kann? hoho. kayy . tapi tapi, sebelum awak amek paan dari sayee, saye naa awak janji dengan sayee,

*janji*
#sayangg die plus-plus :)
#jage die elok-elok
#jangan buad die jealous
#text die sepanjangg masee
#jangan mara dye *please
#jangan kongkong dye
#setie dengan dye aww !
#jangan curangg dengan dye,
#dengar cakap dye,

awak, saye bukan taa sayangg dye, tapii dye taa bhagie cuple dengan saye,mungkin awak bole bahagie kan dye, :)

*bahagiakan dye yea awak*

#awak naa sangat kat ex-ex awak tho kan? go ahead sayangg, DIPERSILAKAN,
saye rela lepass kan awak dengan care baikk, sebelum awak melepas kan saye dengan care yangg menyakit kan,saye tak sanggup oh !

tinggalkan ex awak,atau saye yangg akan tinggal kan awak ! #okay sayangg<3

#ibu pegy kedai belii tisu banyakk-II sebab orgg naa bersedie untuk meninggalkan atau ditinggalkan,yea ibu?
aww aww !

RAJAMUHAMMADFARHANILOVEYOUDAMNDAMNSOOOMUCHBUSHUKK  >.<
cium sikit #muahmuahh# kbaii
na nangess niyy ,
*ibu ibu jangan ketuk pintu ila taw? ilaa naa guling-guling dalam bilik, HAHA <3

1 comment:

  1. awwww , be strong kayy ? Adik pun pernah rasa :'(

    ReplyDelete