Sunday, 16 October 2011

sedih plus plus .

,um , :(

awakk ! kite tga sedih ney . sedihh plus plus oh . skrg ney kite da tade boyfie ,
kite sunyi sangat farhan ? , awak happy kan  ? um :(
untungg lha tiap tiap hari kite nangis sebab kmu ! tapi kmu tak pun kan ? tapee !
mmg lha kite yg na break dgn kmu , sebab kite da ta tahann kene maki dengan kmu !
tapii kite still sygg kmu plus plus lha sayanggg . tapii kmu ? mesti ta langsungg kan?
tapee , kite sedar kite sape, kite ta layak couple dgn kmu kan? kmu bukan nye ade prasaan pun kan?
kmu slalu mara kitee  . tapii kiitee saba jee, sebabb kite sayangg kmu , sebab tho kite ta cakap ape ape.
oky hari sabtu :: 15.10.2011:: pagi tho kmu txt kite dulu ,

#onthewaynaapegylubuktimmah


#text#

:: sygg::
::yea saye, baru bgun yunx::
::yupp, soryy malam tady bie tydo ta bagy tawu::
::ouww , sokey lha sygg , eh bie?bby otw na pegy da ney::
::pegy mane::
::laaa tengok.cepat nyee bie lupe,kan semalam da bagy tawu::

#setengah jam kite tgu text dari dye#
*hampeh*
:::diamtibetibe:::

#daa due jam kite tgu,tengok funee, tade jugaa.#

..sampay ruma jam 2pm..

,kite tengok fune tade jugakk , umm , ape lhaa,then rase busan sbb ta text sape sape kite pun onl lha !
tengoktengok (farhan paan) tga onl

#sakit hati plus plus oh !

#im chat#
::bby,wat ape tho::
::tadde wat pe pun ,nape ta reply text pagy tady::
::ouww soryy bie lwat na pgy keje::

#seriously dye buat  macam ta bersalah je kann?
mulelhaakutouchingg,

then kiteorg gaduhh, na tawu dye cakap ape?
err ,ta payalha, kite tanak malu kan dyee.
then kite mintak putuss, summpah kite da ta tahan dye maki maki kite
bukan sekali ,daa banyak kali .


,malam tho kite teringet kat dye. umm , rindu dye plus plus !
tapi dye? mesti ta langsunggkan? tapee.

,org pertame kite text adelha kaka comel kitee, umm. dye cakap macam macam , dye suruh kite saba.

::sis adek ta kuat macam sis,sis tabah,sis kuat, siss boleh tempuhh semue ney                                                                

:: tapy adek ta bolehh, adekk ta KUAT macam siss, adek ta SETABAH sis,adek ta boleh TEMPUH surang surang.::
tapy sis ta jemu jemu nasihat kan adek , tengs eh siss?

::sayang sis plus plus::

::then kite text abg jambu kite:

::abangg kite laggy mara::

: then kite cite sume kat die, thenn dye cakap cmni:

:: , kurangg ajar lha,adek ta paya lha couple dengan dye dah,::

semue orangg mara kite sebab kite masih mengharapkan farhan.


::tadi kite text acip::
budak ney hampehh.langsungg ta boleh buat ape ! macam ape jee! haha ! ets oky ta kesa,

:seriously hari ney tade mood plus plus ! sebaab kmu kite jady cm ney

 :::to everyone yang text kite tadii soryy , kite tade mood na textingg dengann sape sape , kecuali paan, #act masih mengharapkan dye:::

No comments:

Post a Comment