Saturday, 1 October 2011

, still love u .

, okay lame dah ta bcerite kan ? um , ney na cite sumething bout him , sape ? um adelha , okay maybe korang kenal budak ney , maybe ta . tapi tho ta penting pun . okay couple dgn die best sangat sangat . but semalam kan die cakap die player . alahaiii sedih nyee aku , kesian aku kan ? um , so die kate na break sbb die tanak sakit kan hati aku . GRRRR . dah sakit pun , dgn hatii yang sedih , aku terpakse terime kenyataan yang die tho da ta syg kat aku dah , dah tho aku na buad ape kan ? tak kan na pakse die kot . kan ? lantak die lha . laki mmg mcm tho. suke sgt sakit kan hati perempuann , kan ? kalaw boleh da tanak couple dgn die dah , tapi tapi ta boleh lha , ERRR *belum cube belum tau kan ? okayy kaw boleh couple tapi bukan dgn die eh syg ? forget him , die tho da ramai girlfie kat sanee , yangg kaw kat sini . mcm org bodohhh prcye kat die kan ? umm . okay dah lha , offline and study , luse na PMR kan ?





okayy sume . take care eh ? love u guys , :)

No comments:

Post a Comment