Saturday, 3 December 2011

away to kedah

, KEDAH  atoto , rindu kedah sesangat , kenape ?
suka hati aku lah celake , haha , ape aku merepek nihh wehh , :D , bosan wehh , taa tawu na buad apa kan , so updates blog lagi bgus kan ? wee,
minggu depan kite nak p kedah , na ikot awak ? hee , taa bole laa , kete daa penuh , dgn abang kite lgi , kakak kite lgi , adek kite lgi , hahah , rmai lagi laa, lain kali kite pegi same same eh awak , hahah ,. sawan babi oh aku nihh , na pegi sane buad ape ? bercuti laa chorr , kan cuti sch ,, korang ta pgi mne ll ? um ,
to farhan paan , kite na p kedah , awex awak kan kat sane ,,, jum pgi same same naa? haha okayy ,
stopp nonsense ,


tade ape na ckp daa , ily capital I , kbaii --'

No comments:

Post a Comment